🎓 Cursuri de QGIS - Mai 2021

Cursuri de QGIS certificate, recunoscute oficial, predate în limba română de către ingineri experți în domeniul GIS.

🎓 Cursuri de QGIS - Mai 2021

QTIBIA Engineering - organizatorul cursurilor de QGIS din România

Luna aceasta a început în forță pentru comunitatea utilizatorilor de QGIS din România! Echipa noastră a dat drumul la primul curs pe anul 2021.

Cursul s-a desfășurat timp de 5 zile, în perioada 10-14 mai, atât în Râmnicu Vâlcea cât și online, iar cursanți din toate colțurile României au participat cu scopul de a se instrui și învăța împreună cum să folosească QGIS-ul în mod profesionist, de la instructorul nostru certificat, Tudor Bărăscu.

👩🏻‍🎓 Cui îi sunt adresate cursurile de QGIS?

Ele sunt recomandate persoanelor ce lucrează în domenii în care GIS-ul poate simplifica foarte mult munca. Spre exemplu:

  • Apă 💧
  • Canalizare 🕳️
  • Electricitate ⚡
  • Gaze 🔥
  • Transport 🚝
  • Telecomunicații 📞
  • Urbanism 🏙️
  • Cadastru 🏘️
  • Spații verzi 🌿

📚 Cursurile sunt pentru începători sau avansați?

Aceste cursuri sunt perfecte atât începători cât și pentru cei avansați, datorită modului dinamic de predare. În grupele de cursanți deseori se regăsesc ambele categorii de oameni și de fiecare dată toată lumea are ceva nou de învățat.

📑 Cum se desfășoară cursul?

În cadrul acestui curs, instructorul începe prin a pune foarte bine la punct bazele necesare parcurgerii fiecărei etape, astfel încât toți cursanții pornesc de pe picior de egalitate. Abia după ce bazele sunt bine fundamentate, începe și practica. De obicei în cadrul etapei de practică, cursații vin cu propuneri de probleme întâmpinate la locul de muncă pe care doresc să le simplifice, astfel aplicându-se soluții personalizate pentru fiecare caz în parte.

✅ Cursurile oferă o certificare?

Da, în urma absolvirii cursurilor de QGIS oferite de compania noastră, se generează automat pentru participanți certificate oficiale de QGIS cu nr. de înregistrare, recunoscute de organizația qgis.org ce atestă aptitudinile obținute.

📅 Când pot participa și eu la curs?

Cursurile se țin de câteva ori pe an. Dacă doriți să vă ținem la curent vă rugăm să ne contactați.


Share Tweet Send
0 Comentarii
Se încarcă...
You've successfully subscribed to QTIBIA ENGINEERING
Great! Next, complete checkout for full access to QTIBIA ENGINEERING
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.