Open-Source GIS

Smiley face

QTIBIA Engineering oferă servicii și instruire care permit crearea de hărți inteligente.

Compania implementează servicii GIS ce sunt Open-Source (au sursa codului deschisă), performante, scalabile și sigure, cu viabilitate tehnico-economică.

Putem să vă ajutam cu dezvoltarea aplicațiilor dumneavoastră de Desktop, Server, Baze de date spațiale, Web sau Mobile GIS.

De asemenea, puteți să contați pe noi pentru analiză spațială avansată și cartografie.

De ce să ne alegeți?

QTIBIA Engineering investește înapoi în ecosistemul geo-spațial open-source de unde se trage.

Ne aducem contribuția socială prin scrierea pro-bono de cod, documentație, traduceri  și susținerea de seminarii pentru softurile pe care ne bazăm:
QGIS, Postgis, Geoserver, QWAT, QGEP etc. De asemenea, compania noastră este membru susținător al QGIS-ului și contribuie anual cu sponsorizări la diferite campanii ce îmbunătățesc GIS-ul Open-Source.

Prin urmare, investind încredere în compania noastră susțineți implicit aceste contribuții și în consecință ajutați ecosistemul GIS Open-Source.

QTIBIA este sponsor oficial QGIS, reușind tododată să susțină financiar și alte campanii de dezoltare:

qgis_sponsor

Membrii QTIBIA participă în mod curent la întâlnirile dezvoltatorilor (code-sprints, hackfests) și la seminarii din domeniu. În România ne puteți găsi întotdeauna prezentând și susținând seminarii la întâlnirile geo-spațiale organizate de Geo-Spațial.org în colaborare cu diferitele universități ce le găzduiesc.

You've successfully subscribed to
Great! Next, complete checkout for full access to
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.